Laadukas, ystävällinen ja käsityönä tehty
Ravintola Fellmannia on kaikkien koti.
Perustaja Janne Nurminesta voisi sanoa että “on ravintolaan syntynyt.”
Ensimmäiset kosketukset ravintola-alaan tuli päiväunilla rattaissa nukkuen päikkäreitä mummin työmaa ruokaloiden keittiöissä Jannen äidin ollessa siellä mummin kanssa töissä. Pitkälle uralle on mahtunut lisäksi yli 15-vuotta ravintolayrittäjyyttä ulkomailla. . Kokemusta siis löytyy monenlaisista tehtävistä ravintola-alalla kansallisesti sekä kansainvälisesti.
2024 Maaliskuussa Jannen 30-vuotinen ura ja pitkäaikainen unelma huipentui oman ensimmäisen täyden palvelun ravintola- ja cateringyrityksen avaamiseen Suomeen kevättalvella 2024 Lahden kumppanuustalo Fellmanniaan.
Jannen ydintiimiin kuuluu leipurimestari Johanna Törmänen ja keittiömestari Jukka Nieminen.
He jakavat yhteisen intohimon tuottaa erilaisia makunautintoja yli maakunta-rajojen. Fellmanniassa toteutetaan rakkaudella maittavaa lounasta sukupolvelta toiselle ja ruoka valmistetaan päivittäin käsityönä kotimaisista raaka-aineista. Tunnelma on kuin liittyisit osaksi yhtä suurta perhettä –yhteiselle hetkelle kodinomaiseen ympäristöön höyryävien patojen äärelle.
Meille olet aina tervetullut sellaisena kuin olet nauttimaan rakkaudella tehdystä ruuasta!
“Tunnelma on kuin liittyisit osaksi yhtä suurta perhettä – yhteiselle hetkelle kodinomaiseen ympäristöön höyryävien patojen äärelle“
Janne Nurminen, omistaja
Johanna Törmänen, leipurimestari
Jukka Nieminen, keittiömestari