Laadukas, ystävällinen ja käsityönä tehty

Ravintola Fellmannia on kaikkien koti.

Perustaja Janne Nurminesta voisi sanoa että “on ravintolaan syntynyt.”

Ensimmäiset kosketukset ravintola-alaan tuli päiväunilla rattaissa nukkuen päikkäreitä mummin työmaa ruokaloiden keittiöissä Jannen äidin ollessa siellä mummin kanssa töissä. Pitkälle uralle on mahtunut lisäksi yli 15-vuotta ravintolayrittäjyyttä ulkomailla. . Kokemusta siis löytyy monenlaisista tehtävistä ravintola-alalla kansallisesti sekä kansainvälisesti.

2024 Maaliskuussa Jannen 30-vuotinen ura ja pitkäaikainen unelma huipentui oman ensimmäisen täyden palvelun ravintola- ja cateringyrityksen  avaamiseen Suomeen kevättalvella 2024 Lahden kumppanuustalo Fellmanniaan.  ​

Jannen ydintiimiin kuuluu leipurimestari Johanna Törmänen ja keittiömestari Jukka Nieminen.

He jakavat yhteisen intohimon tuottaa erilaisia makunautintoja yli maakunta-rajojen. Fellmanniassa toteutetaan rakkaudella maittavaa lounasta sukupolvelta toiselle ja ruoka valmistetaan päivittäin käsityönä kotimaisista raaka-aineista. Tunnelma on kuin liittyisit osaksi yhtä suurta perhettä –yhteiselle hetkelle kodinomaiseen ympäristöön höyryävien patojen äärelle.​

Meille olet aina tervetullut sellaisena kuin olet nauttimaan rakkaudella tehdystä ruuasta!​


“Tunnelma on kuin liittyisit osaksi yhtä suurta perhettä – yhteiselle hetkelle kodinomaiseen ympäristöön höyryävien patojen äärelle

Janne Nurminen, omistaja

Johanna Törmänen, leipurimestari

Jukka Nieminen, keittiömestari