Laadukas, ystävällinen ja käsityönä tehty

Ravintola Fellmannia on kaikkien koti. Perustaja Janne Nurminen on ravintolaan syntynyt ja ravintola-alalla kansallisesti sekä kansainvälisesti menestynyt monessa sopassa keitetty tekijä. Jannen 30-vuotinen ura huipentui oman ensimmäisen täyden palvelun ravintola- ja cateringyrityksen  avaamiseen Suomeen kevättalvella 2024 Lahden kumppanuustalo Fellmanniaan. Pitkälle uralle on mahtunut lisäksi yli 15-vuotta ravintolayrittäjyyttä ulkomailla. ​

Jannen ydintiimiin kuuluu leipurimestari Johanna Törmänen ja keittiömestari Jukka Nieminen. He jakavat yhteisen intohimon tuottaa erilaisia makunautintoja yli maakunta-rajojen. Fellmanniassa toteutetaan rakkaudella maittavaa lounasta sukupolvelta toiselle ja ruoka valmistetaan päivittäin käsityönä kotimaisista raaka-aineista. Tunnelma on kuin liittyisit osaksi yhtä suurta perhettä –yhteiselle hetkelle kodinomaiseen ympäristöön höyryävien patojen äärelle.​

Meille olet aina tervetullut sellaisena kuin olet nauttimaan mestarien tekemästä ruuasta!​


“Tunnelma on kuin liittyisit osaksi yhtä suurta perhettä – yhteiselle hetkelle kodinomaiseen ympäristöön höyryävien patojen äärelle

Janne Nurminen, omistaja

Johanna Törmänen, leipurimestari

Jukka Nieminen, keittiömestari